Warwick House

Interior Design Project

Completion: 2021
Location: Warwick, Rhode Island - USA
Design Team: Alessandra Contreras, Bryan Michie, Antonio Timarchi.
Project Team: Cesar Michie, Stefano Paz, Marco Defruscio.
Client: Keith Creiglow, Leah Creiglow

Post 05.jpg

The Sea View Heaven project consisted in remodeling the second floor of a family home in Warwick. The strategy was to prioritize the outstanding views on the outside, taking advantage of natural light and ventilation, and combining them with an interior design that highlights the natural tones of wood.

 

For the first floor, we designed an open kitchen, which would maintain a relationship with the renovated living room and the social area, working on a bright, spacious and wide concept.

 

For this design, even the smallest detail was taken into consideration incorporating the wishes of our client by making a hand in hand job. Thus, at the client’s request, blue kitchen furniture was used, giving more life to the kitchen, in combination with granite.

 

Likewise, a design proposal was made for the bedroom, main bathroom and walk-in closet, in which we highlighted the spaces by means of the contrast between strong colors, black metal profiles and modern finishes for an elegant design with monochrome details.

116
116

press to zoom
2
2

press to zoom
Main Bathroom_1-1
Main Bathroom_1-1

press to zoom
116
116

press to zoom
1/8