top of page

Completion:  

2022
Location:

Warwick, Rhode Island

Client:

Genesis

350 Country View House

INTERIOR DESIGN PROJECT

Enscape_2023-04-11-17-00-58.png

ABOUT THE PROJECT

Our team took tiny spaces and opened them up to create a visually connected and unified area for sharing with family and friends.

 

The minimalist and functional decor features black metallic and wooden profiles, making the space both stylish and practical. Natural lighting provided by the skylights adds the perfect final touch to this beautiful project.

First of all, by breaking down a wall that previously divided those areas, we achieved this open-concept. 

Then, we proposed a spacious and functional kitchen while keeping the clutter out of sight with a kitchen island with double use, providing ample storage space. A little detail: black metallic finishes to highlight the original skylights of the house, creating a beautiful contrast between the natural light and the sleek design.

But that's not all, our client asked for an elegant wine rack. We placed it next to the kitchen island, providing easy access to your favorite bottle of wine while cooking or enjoying a meal. To make it even more special, we retro-lighted the wine rack to create a beautiful and cozy atmosphere. 

Ancla 1
Ancla 2
bottom of page