top of page

Completion:  

2022
Location:

Massachusetts, USA

Client:

Nilesh

284 Lowell House

Facade & Interior Remodeling

ABOUT THE PROJECT

Through redefining the social area's layout and embracing an open-concept design, we seamlessly blended Hindi cultural details with a minimalist proposal, honoring the family's heritage while embracing modernity.

Every area is connected visually by the aesthetic. We carefully designed a proposal that created a uniform ambiance.

 

Even the prayer area has been expanded to create a more serene and inviting reflection space, but now exudes elegance and minimalism.

We proposed a facade transformation that allows us to upgrade the original wooden slats and add a new volumetric view.

The result is a harmonious blend of cultural preservation and a fresh atmosphere, showcasing the beauty of tradition and innovation in perfect harmony.

Ancla 1
Ancla 2
bottom of page