Completion:  

2021
Location:

Warwick, Rhode Island, USA

Client:

Keith Creiglow, Leah Creiglow

Design Team:

Alessandra Contreras, Bryan Michie, Antonio Timarchi.
Project Team:

Cesar Michie, Stefano Paz, Marco Defruscio, Kevin Aguilar, Miguel Mamani.

Warwick House

INTERIOR DESIGN PROJECT

ABOUT THE PROJECT

The Sea View Heaven project consisted in remodeling the second floor of a family home in Warwick. The strategy was to prioritize the outstanding views on the outside, taking advantage of natural light and ventilation, and combining them with an interior design that highlights the natural tones of wood.

For the first floor, we designed an open kitchen, which would maintain a relationship with the renovated living room and the social area, working on a bright, spacious and wide concept.

For this design, even the smallest detail was taken into consideration incorporating the wishes of our client by making a hand in a hand job. Thus, at the client’s request, blue kitchen furniture was used, giving more life to the kitchen, in combination with granite.

Likewise, a design proposal was made for the bedroom, main bathroom and walk-in closet, in which we highlighted the spaces by means of the contrast between strong colors, black metal profiles and modern finishes for an elegant design with monochrome details.

 
 
SOCIAL AREA 02.jpg
1
Main Bathroom_2-2.jpg
Main Bathroom_5-3.jpg
4
2